Nyår!

  
Hellu! Idag är det sista dagen på år 2012. Det nya året ska firas hemma hos Sofie med lite folk och god dricka :). Är ledig idag och imorgon så ikväll ska vi köra all in :). 
Idag blev man väckt av 10 av att Victor ringde, men det gjorde inget då fick man prata lite med han också. Gick upp och käkade frukost sen åkte jag med Antonia till TC för att möta upp hennes bror Andreas. Sedan var det bara att åka tillbaka till Vh och då handlade jag lite till ikväll sen drog jag hem. Ligger nu i sängen och ska kanske sova lite sedan duscha och så. Ska äta middag och så hemma med familjen innan jag drar ikväll!
Ska försöka ta lite kort ikväll.
 
Pusspuss

Lördag 29 December 2012

Snart är år 2012 slut och jar har haft ett bra år men man kan ju alltid hoppas på att år 2013 blir ännu bättre!
 
Har inte gjort så mycket sen jag bloggade sist, i torsdags jobbade jag och då jobbade vi även över , efter jobbet träffade jag Sofie och Stoffe sedan gick jag hem och sov. Igår jobbade jag också och det gick aas bra. Var i handen efter jobbet och lämnade tillbaka lite julklappar jag fick. 
Idag har jag också jobbat med Bella & Hoffman. 
Nu ligger jag hemma och har sån jävla mensvärk...ikväll blir det kanske utgång får se..beror på hur jag mår har blivit förkyld också..
men skriver kanske mer sen
pusss

Juldagen!

Har haft en grym julafton, började med att farmor,farfar & faster kom hit, vi fikade och kollade lite på Kalle Anka sedan var det bara att öppna julklapparna, skriver i slutet av det här inlägget vad jag fick. Efter det så var det mat och sen kollade vi på TV och bara snacka. Sedan drog jag och Stoffe till Brassan men det var typ inga människor där så vi drog till Ribbypuben och där var det mycket mer människor. Träffade även på Rodney där så snackade lite med han, haha! Kom hem vid halv 3 och då kollade jag på film sen somnade jag, vaknade mitt i natten och mådde skit dåligt, men det har gått över nu. Idag ska vi till mormor och äta.
 
Det jag fick var:
  • Kläder
  • Parfymer
  • En jätte mysig filt
  • Lovika vantar
  • Batteriskal
  • Lakan & påslakan
  • Sockor
  • Hårfön
  • Pengar
  • En resa
 
Pusspuss

GOD JUL!


Dagen före Julafton!

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket vaknade först vid halv 10 och tänkte åka med mamma och pappa och handla men somnade om lika fort, sen vaknade jag runt 1. Har vänt på dygnet totalt! Åkte iallafall med Stoffe till Biltema & Ö&B sen käkade vi lunch. Har även hunnit städa rummet idag och igår rensade jag garderoben. Har nyss fått reda på vart jag ska den 17 januari , aas najs! Längtar!
Ligger och kollar på Dear John igen, tröttnar aldrig på den filmen.
Imorgon är det jul och då kommer min farmor & farfar och min faster hit. 
 
Pusspuss

Lördag 22 December 2012

Idag fick man iallafall sova ut lite, vaknade vid halv 11 , då käkade jag frukost sen åkte jag med mamma och pappa till landet. Fyfan vad mycket snö det är , det räcker fan nu. Efter det så åkte vi hem och pyntade granen sen fixade jag mej sen gick vi till Millas och käkade middag och drack cider :). Ska nog ut ikväll igen..
Biffplanka, mums!
 

Kido 3år!

Idag blir min bebis 3 år!

Äntligen helg!

Idag var det en riktigt kort dag på jobbet, jobbade bara 2 timmar, riktigt skönt såhär innan jul och allt :). Efter jobbet så åkte jag med Bella & hennes mamma och storhandla sen åkte vi hem till Bella sen kom cheferna och hämtade oss för vi skulle hjälpa dom. Sedan träffade jag Nette en stund i VH innan jag träffade Victor. Sen hämtade Stoffe mej och vi åkte hem till Micke för att Stoffe skulle byta stereo och så...sedan rullade vi vidare mot Handen och träffade Ella. Vi fick låna hennes pappas bil så vi kunde åka alla tre eftersom Stoffe bara har en 2sittsig bil, så det var naajs! Har precis kommit in, var ute på en promena med Kidoo också. Ska kolla på Dear John nu sen sova, imorgon blir det att fixa till i garderoben och kanske städa rummet om jag orkar, annars gör jag det på fredag, måste ju vara fint nu inför jul när vi får gäster.
 
Puss
 

Önskar mej!

Fick en kommentar att jag ska skriva om vad jag önskar mej i julklapp :)
Jag önskar mej inte så mycket saker men det här e det jag minns :)
 
- kläder
- batteriskal
- parfym
- pengar
- lovika vantar
- hårfön
 
 

20 December 2012

4 dagar kvar till Julafton..härligt! 
Det var ett tag sen jag bloggade men har inte haft någon större lust och har inte haft något att blogga om för det ända jag gjort är typ jobbat på dagarna och på kvällarna har jag varit med Stoffe. Idag efter jobbet åkte jag till Handen och handla dricka inför jul/nyår , bäst att vara ute i tid så man får det man vill ha :). Efter det kom Stoffe och hämtade mej och vi åkte till Preem och tanka sen åkte vi bara runt. Har precis duschat och funderar på att gå och sova...imorgon är det fredag och jobb och sen är man ledig till torsdag :). Fast imorgon ska jag & Bella bara städa, så det blir en skön dag.
ska kolla på tv nu sen sova.
god natt puss

2:a Advent

Ligger i sängen med nackvärk & huvudvärk... Ska hoppa in i en varm dusch och duscha nacken med varmt vatten, kanske hjälper! Igår mötte jag upp Bella i Vh, vi köpte cider sen drog vi hem till henne och började med maten och då går strömmen...typiskt! Men vi fick mat till slut. Sen på kvällen spelade jag,Nette,Hoffman & Bella plump och sen körde vi SMS roulette..så ni som fått konstiga sms , skit i dom ;). 
men nu måste jag hoppa in i duschen.
Pusss

Och så snöar det igen!

Igår
Hatar bussar! Bussen har alltid gått 9.24 till jobbet men nu i morse hade dom ändrat tid så den gick 9.10 och nästa gick 10.10 och då orkade jag inte vänta så tog bussen till Klockarleden och gick nästan hela vägen till jobbet sen kom Peter och hämtade mej. Jobbade över lite idag och nu sitter jag och färgar håret :). Får se om jag ska ut en stund sen eller om jag ska försöka sova..
Igår när jag och Stoffe var ute och åkte fick vi punka på Dalarövägen....skit roooligt!
 
Nu måste jag skynda till duschen
Puss

Söndag 9 December 2012

Har inte blivit många timmars sömn den här helgen..i fredags kom jag hem vid 2 och somna rätt sent och igår var jag ute med Sassa & Sebbe och då kom jag hem vid 3...Så nu är jag riktigt seg så tänkte sova snart. 
Men har haft en bra helg iallafall :).
 
Börjar få panik över nyår..vad fan ska man göra då?
 
Nu ska jag kolla på Vem kan slå Filip & Fredrik sen sova, god natt!

Lördag 8 December 2012

 
Har precis sminkat klart mej och väntar nu på att klockan ska gå..ska möta sebbe i jordbro kvart i 8 sen vid 9 ska vi hämta Sassa sedan ska vi åka runt lite överallt!
Puss

Brassan!

Gårdagen var så grymt lyckad! Började med att jag, Sassa & Stoffe gick hem till Nathalie och förade lite sen drog vi till Brassan där Alexandra,Stephanie & Kim var. Sen under kvällen kom det bara mera folk :). Sen när jag, Stoffe & Sassa skulle hem så skulle vi handla macka i en sån där automat som finns vid tågen och den fuckade ur så vi kunde typ ta hur mycket vi ville, haha!
<3
 

Fredag & Utgång!

 
Äntligen är det fredag! Skulle ju försöka sova ut idag men det gick ju som det gick, vaknade vid 8 -.-
Efter maten idag ska jag och Sassa till Stoffe och föra lite innan vi drar vidare till Brassan!
Men nu måste jag skynda mej ut!
Vi hörs sen!
puss
 
Skål!
 

12timmars jobb!

Nu är man äntligen hemma efter 12timmar arbete, vi jobbade på som fan för att komma ikapp med packningen och det gick aas bra. Som tur va hämtade Stoffe mej efter jobbet och vi åkte och handla latte, var så trött så var tvungen att ha en latte :). Imorgon är man ledig så det är sköönt då kan jag sova ut om man nu kan det...men har ju lite andra planer inför imorgon, på kvällen ska jag iallafall till Brassan för att fira Alexandra som fyller 20år! :)
 
Nu ska jag kolla på film sen soova!
God natt !<3
 

Kaos!

Imorse när jag vakna så var det värsta snöstormen så tänkte att det var bäst att åka i tid till jobbet så tog 8 bussen hemifrån men kom bara till handen, och bara dit tog det 40minuter...annars tar det max en kvart från mej! Menmen sen när jag väl är framme i handen så är ALLA bussar inställda i hela haninge så jag satt nere i terminalen och väntade och väntade i ca 3 timmar. Men det var ju ingen idé, tillslut slutade tågen också gå och ingen kunde ju hämta mej så det var bara att börja gå hem med snö upp till knäna för det var ju inte plogat någonstans! När jag väl kom hem hoppade jag in i en varm dusch sen käkade jag lunch. Hoppas bussarna funkar imorgon så man kommer till jobbet iallafall.
Har varit ute och skottat parkeringen med pappa, varken han eller mamma kom till jobbet imorse.
Men nu ska jag kolla på tv
puss

Tisdag 4 December 2012

Bara 20 dagar kvar till julafton! Jag vet inte ens vad jag önskar mej...!
Och har inga planer inför nyår..fest blir det väl men vette fan vart!
 
Ligger just nu i sängen och kollar på The Lucky One igen..den e så grymt bra!! Har varit ute och åkt lite bil med Stoffe nu på kvällen, vi åkte till Donken och köpte Latte :) Sen träffade vi Sofie snabbt sen åkte vi till Berga och hälsa på Natta, länge sen man träffa henne. 
Idag har jag jobbat och det var inte så kul för äggen var så skitiga och då tar det så lång tid för då måste man stanna hela tiden och puttsa. Menmen nu är dom slut :). Stoffe hämtade mej efter jobbet och skjutsade hem mej, taaack! :)
 
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen sen sova
god natt!!
 

Vinter!

Vintern är här -10grader och sol! Härligt!
Tänkte tvätta nu på dagen men tvättstugan var upptagen så nu vet jag inte vad jag ska göra! 
 

Första Advent

Hellu! Första advent idag då, och ikväll händer väl inget speciellt. Ska kanske fika lite och så med familjen. Men ska eventuellt träffa Sassa sen :). Det är så mysigt nu när snön kommit,hoppas den ligger kvar till Jul & Nyår, sen får den gärna försvinna för mej :). Tycker inte om snö men på jul och nyår ska det vara snö! 
 
Mår bättre nu också, skönt! Men är fortfarande lite förkyld och så men så är det den här årstiden.
 
Igår kväll så mötte jag upp Sassa vid kyrkan och vi drog till Stoffe och förade lite innan vi drog vidare till Brassan. Det var nästan bara nya människor där igår så det var roligt och det var inte så många som sjöng så jag och Steffie fick sjunga mer än vi brukar få göra. 
Kom hem vid 2 och då kollade jag på film sen somnade jag.
 
pusspuss

Bästa vän! ♥

Bästa vän, jag saknar dej! Vi har inte setts på typ ett helt jävla år! Det är helt sjukt vad tiden går fort.. Förut pratade vi nästan varje dag..men nu pratar vi nästan ingenting..! Men är så glad att ha dej som bästavän! Du finns alltid där för mej vad det än är! Hoppas vi kan börja prata mera som vi gjorde förut! Jag kommer alltid finnas här för dej bästavän!
 

Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen
Kommer du ihåg den?
Det känns så skönt och komma hem
För när du ser mig, blir du lycklig
Om du känner dig ensam, öppna dig då
Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå

Du vilar här på mitt bröst
För mig är du livet, men jag tar dig för givet.
Förlåt jag kan vara dum
När du i disträheten tätnar
Men jag hör dig

Spela vår låt nu, ta mig med storm
Kan vi inte dansa som förr, hela natten lång
Bli nu ett med mig darling
Jag vet att vi kan
Men sen vill jag hålla din hand

♥♥♥

kan inte sova!

Ligger i sängen och kollar på The Lucky One. Har sett den 4gånger på bara några dagar redan. Den e grym!
Mår illa och har jätte ont i huvudet men kan inte sova..har tagit alvedon men det hjälper inte. Idag har jag inte gjort mycket alls..bara varit hemma och tagit det lugnt sen på kvällen träffade jag Stoffe en stund.
I helgen blir det att vara hemma och bara ta det lugnt så man blir helt frisk snart, så i helgen blir det ingen brassan :(.
 
Ska kolla på filmen nu
puss