snart jul!

Tänk att det snart är jul..bara 26 dagar kvar. Vad fort tiden går, den bara rinner iväg. Men vart är snön? Det bara regnar åh regnar..så det har blivit översvämningar och skit...
Igår fick jag och Bella sluta lite tidigare från jobbet för båda hade feber och så..så vi åkte hem till henne och lagade mat och sen spelade vi kort och bara tog det lugnt, Nette var också med och lite senare kom Stoffe. När vi hade varit hos Bella & Nette åkte jag och Stoffe till Ica Maxi för jag skulle handla halstabletter för har jätteont i halsmandlarna..
Ikväll ska jag fylla i min tattoo :)
Skriver kanske sen
Puss

BEKÄNNELSER

  • Älskar att köra bil
  • Har bara badat 3 gånger i år
  • Vill tatuera mej igen
  • Sminkar mej nästan aldrig
  • Håller alltid på med telefonen                                            
  • Är typ rädd för poliser
  • Tycker inte om när killar använder skinnhandskar pga en sak
  • Älskar att åka bil

Söndag 25 November 2012 / Helgen!

Sorry för dålig uppdatering men har varken haft lust eller ork till att blogga. Men tänkte berätta lite om vad jag gjort i helgen och så.
I fredags åkte jag till jobbet och hjälpte Bella sen kom Anna & Nette och hämta oss och vi åkte till Ikea , sedan åkte jag med dom hem och där var Stoffe. Åkte med Stoffe,Micke & Hoffman till Gnesta där Stoffe skulle kolla på en bil. Eller han köpte den. Mådde inte så bra påvägen till Gnesta frös och hade ont i ryggen & nacken, men tog en alvedon så jag orkade gå ut och feesta :). Sedan var det bara att åka till Vh där Sassa hade väntat på mej i ca 2 timmar tror ja, stackars henne!
Men vi drog hem till mej och fixade oss sen mötte vi Stoffe vid tåget och vi drog till Brassan i handen. Linda följde också med. Det var najs! Märkte inte att jag var full fören jag gick ut och skulle till tåget, haha. 
 
Igår när jag vaknade mådde jag inte alls bra, hade knappt någon röst och hade feber och ont i kroppen. Så sov nästan hela dagen. Sen vid 5 mötte jag Stoffe & Chribba, vi åkte till Jula. Sen var jag och Stoffe bara ute och åkte. Hade svårt att somna för jag frös så mycket..
 
Idag har jag varit i barkarby hela dagen. 
Får se vad som händer ikväll!
Puss

Tisdag 20 November 2012

Är just nu hemma hos min faster. Vi har precis käkat middag och nu ska pappa och jimmy hjälpa henne med lite saker. Har ju jobbat idag och det gick som vanligt bra. Igår på dagen var jag och handla med mamma & jimmy sen på kvällen var jag ute med sassa & sebbe.

Nu ska jag vara lite social.
Pusspuss


Lyckad kväll!

Igår så mötte jag Sofie i centrum och vi drog till bolaget för att handla inför kvällen, sen gick vi vidare mot henne och somna i hennes soffa en stund. Sen kom även Ronja,Sassa & Nathalie och då käkade vi middag och hade det mysigt! Malin & Elin kom lite senare under kvällen och då körde vi olika lekar och drack. Sedan kom Sebbe förbi och då gick vi ut med han och åkte lite bil sen kom vi i säng runt 4 tror ja.
Nu ligger jag hemma i sängen och kollar på film och är trött som fan..kommer somna tidigt idag.
Juste Nathalie & Elin klippte även mej igår och jag är super nöjd :)
 
Här kommer lite bilder från gårdagen!
  
 
 

Fredag 16 November 2012

Sitter på bussen på väg hem. Har varit på Brassan med Stephanie & Alexandra, men det var inte kul där idag så var inte kvar där så länge. Ska hem och duscha sen kolla på film och bara ta det lugnt. Idag på dagen har jag jobbat sen träffade jag Sofie en stund.
Pusss


Torsdag 15 November 2012

Gud vad den här veckan går långsamt och dagarna går ju inte snabbt, känns som om klockan står stilla. 
Imorgon är det iallafall fredag , skönt! Då är det jobb som gäller sen får jag se om jag drar till Brassan på kvällen eller om jag e hemma och tar det lugnt eller träffar någon kompis. Ska iallafall träffa Micaela en stund då hon ska få lite ägg xd.
Idag har jag jobbat och det har gått bra. Efter jobbet åkte jag, Bella & Nette till handen, kollade på lite smink, måste köpa lite nya saker. Sen när pappa kom hem så åkte vi till jobbet och hämta ägg.
Nu ska jag kolla på Böda Camping.
Puss

Onsdag 14 November 2012

Sitter och kollar på tatueringar och blir så sugen på att tatuera mej,så kanske dax att boka tid snart :). Har 2 tatueringar jag vill göra nu och sen ska jag fixa till den jag har på handleden. Idag har jag inte gjort särskilt mycket, har jobbat sen övningskört lite sen bara hängt i centrum som typ alltid, haha. 
 
På fredag funderar jag på att dra till Brassan, får se hur det blir med det och om någon är sugen på att haka på!
På lördag ska jag iallafall hem till Sofie och äta middag och dricka med vänner :). Sedan ska jag sova där också :)
 
Nu ska jag försöka sova imorgon är det jobb igen!
God natt pussspussss

Tisdag 13 November 2012

  
Bilder från idag!
 
Har precis kommit hem från Handen. Har varit vid hundgården med mamma & Kido. Övningskörde dit och det gick super bra! Ska snart hoppa in i duschen sen bara ta det lugnt. Blev inget jobb idag eftersom Bellas mammas höns kom idag så hjälpte vi henne så vi hade bara hunnit jobba i typ 3 timmar så vi ska jobba onsdag-fredag istället. 
När vi var klara med hönsen käka vi lunch sen gick jag & Nette ut med hundarna sen spelade vi UNO!
 
<3

Måndag 12 November 2012

En bild från när jag var ute med Kido
 
Idag har man varit ledig och då har jag bara tagit det lugnt, vaknade vid halv 8 och då gick jag ut på promenad med Kido, handlade frallor på vägen hem också. Så när jag kom hem åt jag frukost med mamma sen tog jag det bara lugnt. Sov en stund på dagen också det var riktigt skönt, fast var bara tröttare när jag vaknade sen. Lagade middag och sen efter maten träffade jag Sassa vid stationen och vi gick och träffade Sofie en stund utanför hennes port :). Sen har vi suttit utanför paus och bara pratat och tagit det chill!
Imorgon bitti innan jobbet ska jag åka hem till Bella för dom får sina nya höns så ska hjälpa till att släppa ut dom.
Men nu ska jag kolla på film sen sova.
God natt! <3

16:01

Efter jag hade ätit lunch började jag städa rummet , damma,dammsuga och byta sängkläder. Så nu är det fint i mitt rum igen :). Har även varit på SRV och slängt skräp med pappa idag och sen har jag övningskört till Ica Maxi där vi handla lite. 
Ska snart hjälpa till att laga middag sen efter middagen kanske jag går ut :). 
Puss
  
Mitt rum

Söndag 11 November 2012

Jag igår
Har precis vaknat, skönt att sova ut för engångs skull. Ska snart äta lite lunch tänkte jag och sen bara ta det lugnt, kanske ut och övningsköra om mamma eller pappa orkar. Tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår kväll.
Mötte upp Bella och Stoffe vid kvart 1 3 och då gick vi till Ribbypizzan och käkade lite och drack gott :). Sedan kom Micke och hämta Stoffe och jag och Bella tog tåget till Rotebro hem till Nettes syrra. Där skrev vi lite påståenden och skrev i Gästboken. Nette visste inte att vi var där. Det var jag,Bella,Stoffe,Hoffman,Micke,Niklas, och Nettes systrar och deras kompisar. Vi var där vid 18 tiden och vid 19.30 kom Nette och då hade vi gömt oss i köket sen när hon såg oss blev hon jätte chokad.
Sedan körde vi en lek sedan drog vi hem vid 21.30.
När jag kom hem duschade jag sen kollade jag på Hur många lingon finns det i världen.
 
Men nu måste jag gå och kolla om riset är klart.
Puss

Lördag 10 November 2012

Hellu! Har precis kommit ut ur duschen och ska snart föna & platta håret. Vaknade vid 8 imorse och lyckades inte somna om...så gick upp och käkade frukost med mamma & pappa. Nu sitter jag och lyssnar på musik och vill att tiden ska gå lite fortare. Ska möta Bella vid 15 och då ska vi äta middag sen rulla vidare :).
Skriver mer under kvällen tror ja annars imorgon :)
Puss

Fredag 9 November 2012

Äntligen fredag! Idag var det Bandy, var där med Sofie & Sebbe, och Hammarby vann mot Edsbyn :). Efter matchen fick vi skjuts av Sebbe till Jordbro och därifrån tog vi tåget. Har precis varit ute på promenad med kido och nu ska jag kolla på film sen försöka sova..Sen imorgon vid 15 ungefär ska jag möta Bella..
Idag på dagen har jag varit hemma hos Bella & Nette och målat.
 
Puss

Torsdag 8 November 2012

Hellu! Ligger och kollar på Twilight just nu och tänkte snart sova..är ju ledig från jobbet imorgon och då ska jag åka hem till Bella & Nette och hjälpa dom och måla, åker dit när jag vaknar :). Idag har jag och Bella jobbat själva och det gick bra tills hela maskinen bara dog :/. Menmen hoppas dom får igång den, blir jobbigt annars att packa allt för hand. I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra..eller jo på lördag vet jag men det är hemligt så det kan jag inte skriva ut här:) Kan skriva ut det på söndag vad hemligheten var ;).
Nu ska jag fortsätta kolla
pusss

BEKÄNNELSER

  • Vill åka till Kreta
  • Älskar att sjunga, sjunger nästa jämt
  • Kan typ inte använda nässpray, blir beroende av det och kan då inte sluta använda det när förkyldningen är över
  • Saknar faktiskt Egypten !
  • Är rädd för döden
  • Brukar vattna mina blommor med cider hahaha
  • Ibland ställer jag klockan på typ 02:00 för jag älskar ju att vakna upp mitt i natten och veta att jag kan sova några timmar till!
  • Börjar undra om jag har ADHD haha

Onsdag 7 November 2012

Redan onsdag..fort tiden går! Idag har jag jobbat och det gick aas bra sen tog jag och Nette en promenad på 45minuter hem till henne och Bella. Det var skönt att gå men kallt! När vi kom fram började vi måla i stugan igen och det är bara börja måla om allt för färgen Bella köpte var inte likadan som den gamla, haha!
menmen nu är jag hemma och tänkte hoppa in i duschen sen kolla på Twilight som börjar kl 21 :).
Puss

Tisdag 6 Novemver 2012

Imorse när jag vakna ville jag bara somna om.. var så jävla trött men det var ju bara att gå upp och åka till jobbet. På jobbet gick det bra och äntligen har vi fått en värmefläkt så man slipper frya ihjäl :). Förra året när vi jobba på vintern hade vi runt 4-6grader, nu har vi runt 19grader så det är skönt! Efter jobbet åkte jag med Bella & Nette hem och vi snickrade ihop några lådor sen målade vi i deras stuga. Kommer bild i slutet av det här inlägget
 
Igår var jag bara hemma och tog det lugnt på dagen och sen på kvällen gick jag ut med Sassa,Stoffe & Sofie. 
 

Söndag 4 November 2012

Sitter just nu på Ribby Puben med Stoffe och dricker lite. Idag har jag varit hos Bella & Nette och hjälpt dom att tömma deras stuga dom ska bo.
<3


Lördag 3 Novemver 2012

Såhär trött har jag nog inte varit på länge..somnade typ vid 5 igår och sen vakna man vid 8 i morse! Så det blev inte många timmars sömn. Men igår var jag på Bandyn sen mötte jag Sassa i Handen och vi drog till Brassan där Linda var. Men det var så dött där så vi drog upp till stora och då började Sassa må dåligt så hon drog hem, sen började jag också må dåligt...undra om någon hade lagt något i våran cider?
Men sen drog vi ner till Lilla igen och sen hem.
Har precis varit ute på promenad med Kido och ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt!
<3

Fredag 2 November 2012

Äntligen fredag..! Har precis käkat middag och ska snart börja sminka mej. Sov en stund på dagen för jag kände mej så konstig i kroppen..hade druckit 3 groggar sen såg jag suddigt och mådde aas illa..men nu är det bättre! Ikväll är det ju bandy sen kanske jag drar till Brassan!
<3

Utkast: Nov. 01, 2012

Blev en fika på Paus med Sofie efter middagen , mysigt! Nu har jag precis duschat och ligger nu och kollar på Djurakuten!
<3

Torsdag 1 November 2012

Redan november, snart är det jul..fan vad fort tidenn går! Snart kommer väl snön också..
Idag har jag inte gjort så mycket var med mamma och handla en snabbis och sen har jag inte gjort något mer. Imorgon är det fredag igen och då är det bandy sen blir det nog Brassan som varje fredag :)
Nu ska jag kolla på tv och ikväll går jag kanske ut.
Puss

Lite om mig!

 
Ditt namn? Jessica
Födelseår? 92
Hur lång är du? 156
Vad jobbar du med? Packeri med ägg!
Vart bor du? Västerhaninge
Familj? Mamma, pappa och en storebror
Husdjur? min bror har en hund
Favorit mat? tacos
Hårfärg? rött just nu :)
Favorit färg?  svart & lila
Spelar du något instrument? nej
Vad är du bra på?  allt ^^
Har du någon vän du känt i 10 år? Ja
Har du körkort? Nej, 
Pepsi eller Coca cola? Coca cola 
Sjunger du? Ja, typ alltid :)
Vad har du för skostorlek? 36-38
Vill du gifta dig? kanske
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja oftast
Tatueringar ? Ja 6st 
Piercingar ? Ja 3st + 5 i öronen
Har du glasögon? nej
Favoritårstid? sommaren !
Vad köpte du senast? tuggummi :)
Hur svarar du i mobilen? hallå?
Vem ringde du senast? Victor
Sov du ensam inatt? ja
Vem sov du senast hos? minns ej , länge sen jag sov över hos någon ^^
Humör just nu? trött...
Hur många kuddar sover du med? 4
Morgon eller nattmänniska? både och :)
Har du dåligt morgonhumör? haha nej
Är du kittlig? Ja
Snarkar du? ibland
Stjärntecken? jungfru
Snus eller cigaretter? cigaretter
Vill du ha barn? kanske
Är du snäll? Nej jag är aas farlig^^
Är du blyg? ja med dom jag inte känner så bra