Bilder från idag


Söndag 31 Mars 2013

Sitter just nu på landet i solen. Har varit ute på isen och solen lyser och klarblå himmel , härligt! Igår var jag med Moa i stallet sedan gick vi till ribbypuben med steffie & linda. Kom hem vid 2 och var aas pigg somnade runt halv 7 :/ så ikväll lär jag somna tidigt och imorgon är det jobb som gäller 8-12. 
Puss

Påskafton!

Glad Påsk! Har precis vaknat och tänkte strax gå upp och äta lite frukost om jag orkar. Igår kväll var jag på brassan med Steffie och det var fan helt dött där , men vi fick sjunga rätt mycket så det var najs! Kom hem runt halv 3 och då somnade jag nästan på en gång. Ikväll blir det eventuellt utgång igen!
Puss
 

Långhelg!

Nu har jag tagit helg..skönt! Ledig ända till måndag. I veckan har jag jobbat och på kvällarna har jag tagit det lugnt och träffat kompisar. Ska bli skönt med ledigt är så sjukt trött. 
Idag har jag övningskört lite och handlat med mamma, sedan åkt vi till hundgården så Kido fick springa av sej lite. Imorgon kväll blir det nog Brassan som vanligt, beroende på om jag mår bättre eller inte. 
 
Men nu ska jag kolla på film sen sova.
puss
 

Härligt väder!

Idag är det riktigt skönt ute +4 och sol. Blev en lång promenad med Kido imorse och nu sitter vi på tåget påväg till Älvsjö. Ska möta mamma på hennes jobb men först blir det kanske att träffa Victor en snabbis när man ändå är där. Har även lagat flygande jakob som vi ska äta till middag.

Puss


Lördag

Usch idag mår jag inge bra alls :( mådde bra när jag vaknade sen på dagen har jag mått illa och spytt :/ vi som skulle ut och fira mamma idag men jag får nog stanna hemma-.-
Så ikväll blir det bara att ligga hemma och ta det lugnt. Skulle krökat..

Puss


Påväg hem..

Påväg hem från maxi, varit och handlat med mamma & pappa. Idag har jag jobbat och då har vi typ bara städat och målat golvet. Är aas trött så ikväll blir det nog att bara ta det lugnt. Imorgon är det jobb igen sen helg! Längtar!
Puss


Onsdag 20 Mars 2013

Halloj!! Sitter på tåget påväg hem från farsta. Har varit och tatuerat mej sen träffade jag Sassa. Imorse var jag först på promenad med Kido 1timme sedan var det bara att åka till jobbet. Nu har halva veckan gått, snart helg!! Skönt!!
Får se vad som händer i helgen på lördag ska jag iallafall ut och äta med familen för mamma fyller år.

Puss


Måndag 18 Mars 2013 / New In

Hellu! Idag har jag bara tagit det lugnt. Träffade en kompis på dagen och vi gick en promenad och bara prata. Skönt att prata av sig ibland. Sedan var jag och handla lite för jag skulle laga korvstroganoff, mumsigt! Sen åkte jag och pappa till farsta där jag köpte två victoria's secret parfymer.
Nu ska jag kolla på tv.
Imorgon är det jobb igen och det kommer vara stressigt nu inför påsk.


SM-GULD

SM-GUUUUULD

 

 


Söndag 17 Mars 2013

Hellu! Har precis städat rummet, dammat & dammsugit! Håller även på att baka ett LCHF bröd som är klart alldeles strax. Bakade även ett annat LCHF bröd imorse som var helt okej. I helgen har jag inte gjort något speciellt. I fredags träffade jag Sofie & Stoffe en stund sen var jag bara hemma och tog det lugnt. Igår åkte jag till stan med Bella & Nette för att träffa Carro, det var roligt att träffa henne igen :). 
Idag ska jag kolla på bandy finalen mellan Hammarby - Sandviken, hoppas verkligen Hammarby vinner. Skulle vilja vara där och kolla men har tyvärr ingen biljett :(
 
Hemmagjord donut, slarvigt gjort menmen :P
Puss

Äntligen fredag!!

Sitter just nu på tåget påväg hem, har varit och jobbat sedan handlat lite på bolaget! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer...men det märker vi!
Puss


Tisdag 12 Mars 2013

Hej!! Shit vad trött jag är..vill bara sova hela tiden!! Ska försöka sova tidigt ikväll så man kanske är lite piggare imorgon iallafall. Igår var jag ledig så då åkte jag till Brandbergen där jag mötte upp Steffie, vi drog hem till henne och fixade lite grejer sedan vid 2 hämtade vi Julia på dagis och då åkte vi till handen och käkade middag och så. Sedan träffade vi Ella, Ludde & Emeli en stund. När jag kom hem var det bara att fixa matlåda sedan duscha och sova. Imorse när jag vakna ville jag verkligen inte gå upp, men åkte till jobbet så jag var där till 8.45 och dagen har gick rätt fort så det var skönt. 
Imorgon är det jobb som gäller sedan ska jag träffa Micaela som jag inte träffat på ett tag så det ska bli kul :)
Nu ska jag kolla på TV.
puss

01:35

Hellu! Har precis kommit hem från Brassan, vart tidigare än planerat menmen ändå skönt att komma hem tidigare än vanligt. Har precis tvättat bort sminket och ligger nu och kollar på Dear John, älskar den filmen! Kan se den flera gånger om. Sassa kom hit vid 7 ungefär och då käkade vi fruktsallad och drack cider och sedan kollade vi på Melodifestivalen en stund och det var ju helt klart rätt som vann. Igår var jag på Brassan med Steffie! Kom hem runt halv 3 och somnade inte fören 4 och sen vaknade jag kl 7 och var skit pigg. 
 
Men nu ska jag kolla på film
Pusss

Torsdag 7 Mars 2013

Imorse när man vakna var det klarblå himmel och sol, härligt! Träffade Ella runt 11 och vi snacka och kollade på TV sedan mötte jag upp Moa för hon skulle låna ett par skor. Nu har jag precis fixat klart mej och ska strax åka till handen och möte upp Steffie, vi ska till Brassan och ta en cider innan bandyn :). Imorgon är det jobb sedan utgång på kvällen tror ja :). Ovanligt, är fan ute varenda fredag nu förtiden! 
 
Nu ska jag byta kläder sen börja gå till bussen
Puss

Måndag 4 Mars 2013

Hellu! Måndag igen då och idag var jag ledig, så har mest tagit det lugnt. Träffade Stoffe runt 4 och vi åkte och träffade Sofie sedan drog vi och käkade middag, blev en god kycklingsallad :). Nu har jag precis gjort matlåda och ska strax gå ner till stationen och möta Sassa & Stoffe. Vad vi ska göra det vet jag inte..men någonting hittar vi väl på, Imorgon är det jobb som gäller sedan är det bandy med Stephanie :).
 
Pusss

Söndag 3 Mars 2013

 
Redan Mars, snart kommer äntligen den efterlängtade våren. Idag skiner solen men det är inte så jättevarmt ute. Igår mötte jag upp Moa i centrum sen drog vi till Kök & Bar och drack lite och det var en kille som var där och sjöng och spela gitarr. Sedan drog vi till Ribbypizzan och där var det nästan helt dött, men det kom mer människor under kvällen. 
Nu sitter jag i soffan och kollar på tv och ska väl strax hjälpa mamma med maten sen får vi se om jag kanske övningskör lite ikväll.
 
Pusspuss

Lördag 2 Mars 2013

 
Har precis ätit en god middag som bestod av sallad,keso,kött :) Mumsigt! Snart kommer Moa hit och då ska vi dricka lite sen får vi se vad som händer. Igår kväll hade jag iallafall riktigt roligt, mötte upp Sofie,Niclas,Nette och Bella i Vh ochh därifrån tog vi bussen för tågen gick inte pga olyckshändelse i handen. Men bussen gick bara till jordbro sen var vi tvugna att byta buss och den var proppad så vi fick inte plats så vi fick gå. Hade riktigt roligt på brassan, med karaoke & god dricka och bra sällskap :). Kom hem runt 3 och då somnade jag på en gång och vakna vid 10 ungefär. Åkte till jobbet och hjälpte Bella lite sen käkade vi lunch i handen och sen åkte jag hem och sov. Ska börja fixa mej lite nu.
Puss

God morgon

God morgon fredag! Tänkte sova ut idag men så vaknar man ju självklart kl halv 8 och lyckas inte somna om :/. Ligger just nu i sängen och kollar på Vakna Med Nrj. Ska nog gå upp och duscha snart!
Puss