17 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.

"Hur många lingon finns det i världen" är alltid lika rolig! Går fan inte att tröttna på den!

Tisdag 31 Juli 2012

Hellu! Shit vad tiden går fort..imorgon är de redan 1 augusti..vart har hela juli tagit vägen?
Idag har jag jobbat och de gick väl bra, jag och Nette fick jobba själva på morgonen då Bella var och leverera med sin mamma. Sen efter jobbet var de kalas för Joel fyller 10år idag :)
Igår var jag och Bella,Micke & Jessica och måla och efter de var jag och handla med Bella och hennes mamma sen drog vi hem till Bella och käka sen sov vi hos cheferna :).
Imorgon drar jag på kryssning, naaajs!
Men nu ska jag försöka sova..god natt!
<3

.

Blir så trött på folk som bara dissar hela tiden.
Man bestämmer saker och sen blir de inte av. Och att man bara duger när inte den andra har någon att vara med! 
Jag skriver och skriver men du/ni bara skiter i mej så fort den andra personen är med dej.
Kanske är dax att byta umgänge!
 

Söndag 29 Juli 2012

Ligger just nu hemma i sängen och har jätte ont i huvudet och halsbränna -.- Ska strax ner till tvättstugan och hänga upp tvätten sen dammsuga rummet, ikväll blir de nog bara att vara hemma och ta de lugnt. 
Hade en bra kväll på landet igår med karaoke och god dricka och bra sällskap. Sjöng rätt så mycket :).
Men nu måste jag springa ner till tvätten.
pussss

Lördag 28 Juli 2012

Hellu! Har precis fixat klart mej och väntar nu på att Jimmy ska komma hem. Då ska vi dra till landet där de är karaoke ikväll, naajs! 
Kommer hem senare ikväll tror ja.
Måste dra nu.puss

16 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.


Fredag 27 Juli 2012

Har haft en bra dag idag. Började med att gå till banken och fixa nytt kort så får de tisdag eller onsdag. Sen fick jag skjuts till jobbet där jag väntade på Bella sen drog vi till cheferna och måla och de gick super! Nästan klara, Efter de så hämtade vi Nette i vh och sen hade vi middag hos mej, jag Bella,Joel & Nette. De blev tacos sen drog vi till årsta havsbad och bada, var riktigt varmt!
Nu på kvällen har jag varit ute med Sofie & Nathalie.
pussss
 

Dagen började bra men slutade dåligt!


Mötte Bella i Vh och vi drog och handla lite sen var de bara att ta tåget till stan och därifrån buss till Norrtälje där vi träffade Carro & Noah, riktigt kul att träffa dom igen! :). Vi fikade och kollade runt i affärer och bara hade de allmänt mysigt, härligt att de var så fint väder också. Sedan när vi var på väg hem och hade gått av bussen och när vi sitter på tunnelbanan märker jag att jag tappat min plånbok på bussen -.- Så imorgon blir de att gå till banken och fixa nytt sen ska jag och Bella eventuellt måla sen bada :).
Men nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mej i sängen och kolla på någon film!
God natt!
 
Detta är jag enligt Bella: 
Senil, förvirrad, inga hjärnceller & slarvig = dax att sluta supa! När de händer på fyllan är de en sak men nu är jag fan nykter!!!

Torsdag 26 Juni 2012

Mina nya leggings jag köpte igår :)
 
Hellu! Idag är de inte så jätte fint väder..har precis fixat klart mej och ska strax dra till stationen sedan vidare på andra äventyr :).
Igår var jag i stan med Bella & Nette, mys! Fick med mej ett par leggings,halsband :). Sedan åkte jag och Bella till VH och käkade middag och sedan åkte vi till jobbet.
Somnade rätt tidigt då jag var jätte trött. 
Nu måste jag gå puss

Onsdag 25 Juli 2012

Hellu! Idag när man vakna var man riktigt seg! Hade en trevlig kväll igår, var hemma med Jimmy & Palm och drack lite och lyssna på musik, sen senare på kvällen drog vi ner till Ribbyskolan med Eddie och spelade kubb.. Jag och Palm vann. 
Ikväll ska jag kanske på fest i Helenelund, har inte riktigt bestämt mej än, känns lite långt att åka om man ska hem därifrån inatt! men vi får se hur de blir.
Nu ska jag lyssna på musik och bara ta de lugnt :)
puss

Killar!

Fattar inte vad de är för fel på killar nu för tiden...dom kan inte ta ett nej! 
Och hur kan man vara så kär i någon man aldrig träffat? Han säger att han är kär i mej och att han vill ha mej som sin flickvän :/. Men han har inte träffat mej vi har bara snackat lite på fb & msn! Man kan ju för fan inte vara kär i någon man aldrig träffat. Han vet ju inte hur jag är i verkligheten eller något sånt :/
 
 

BEKÄNNELSER

  • Är väldigt kräsen när de gäller killar
  • Kan inte koka ris -.-
  • Älskar att bada
  • Har bara varit utomlands 2 gånger (Mallorca & Egypten)
  • Hatar skit snack
  • Blir lätt uttråkad
  • Brukar alltid bada tidigt men i år vart först doppet 20juli :O
  • Trivs som singel
  • Älskar att vara i stall, så lugnt & skönt

Måndag 23 Juli 2012

Tjäääna!
Idag har jag jobbat och de vart en slapp dag :) 9-14. Efter jobbet åkte jag och Bella till mej, vi har kollat på nattbuss 807 och sedan spelat wii. Nu står Bella och lagar mat och jag sitter och kollar runt lite på datan. Ikväll ska jag eventuellt ut med Moa & Sebbe :).
Puss

BEKÄNNELSER

  • Hatar folk som sviker och inte håller de dom lovar
  • Är helt beroende av min mobil,har den alltid på mej 
  • Har alltid någonting i munnen,typ tuggummi
  • Hatar folk som dissar sina kompisar för att vara med sin flickvän/pojkvän!
  • Har väldigt lätt att förlåta folk
  • Sjunger i duschen
  • Brukar prata med mej själv, haha
  • Är riktigt sugen på att festa just nu
  • Lyssnar alltid sönder låtar

15 - En bild på dig själv som du är nöjd med.


Lördag 21 Juli 2012

Hellu, nu var de ett tag sen jag skrev, har varit på landet och har inte orkat sitta vid datan där. I torsdags efter jobbet så åkte jag och Bella till handen och köpte slush :). Sedan var de bara att åka hem och duscha och fixa sej. Sen bar de av mot Nynäs där jag,mamma,jimmy,pappa,farmor & farfar käkade middag på freja, muums!
När vi hade varit där åkte jag med mamma och pappa till landet och har varit där tills idag. Har även tagit första doppet och de gjorde jag igår (fredag) lite sent, men bättre sent än aldrig :). 
Igår hade vi gäster och de blev lite för mycket dricka...tog promenad vid 12 med Adam till astaltsvägen och tillbaka. Somna runt 1 sen vakna jag vid halv 4 av att jag var skit törstig och mådde illa..lyckades inte somna om så har varit vaken sen halv 4 imorse. Idag var de mixtungering på gålö men jag var ej med kollade bara på.
Nu på kvällen har jag varit i årsta havsbad och jag skulle bada men de blåste så jävla kallt så bangade.
Nu ska jag kolla på Twilight sen sova.
god natt <3

Onsdag 18 Juli 2012

Hej!! Sitter just nu och väntar på bussen från jobbet med bella. Idag har vi först jobbat som vanligt sen åkte vi till cheferna och målade där, vi ska fortsätta imorgon. På fredag åker jag ut till landet!! Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Puss


23:15

Tog tåget från vh med sassa och vi drog till h&m i farsta och handla hårfärg sen drog vi hem till henne och färga mitt hår, de blev helt okej :). Sen käkade vi middag. Vid 9 drog vi till odenplan och träffa wilmer & viktor. Fett pinsamt hade liksom mjukis och foppatofflor för trodde inte vi skulle åka någonstans men de gjorde vi :p. Nu sitter jag på tåget på väg hem :) imorgon ska jag jobba


Tisdag 17 Juli 2012

Hellu! Igår kväll när jag kom hem hjälpte Helene mej att färga håret, och de vart typ röd/brunt så idag ska Sassa hjälpa mej att färga igen :). Kunde verkligen inte somna igår kväll var nästan uppe 24 timmar och var inte ens trött.
Svettas som en jävla gris också...vet ej varför. Svetten bara rinner så fort jag gör något typ..kanske börjar bli sjuk :/.
Men nu måste jag börja klä på mej sen gå till tåget :)
Pusspuss

köpt!

jeans,leggings,kofta,2 t-shirt, mobilladdare,film,toffsar,strumpor,britney spears parfym
tre skal till mobilen
högtalare
 

Måndag 16 Juli 2012

Hellu!! Imorse var klockan ställd på 02:50 , då var de bara klä på sej och borsta tänderna sedan hämta mamma, pappa & mormor mej. Sedan var de bara att börja åka mot Ullared. Var där vid 9, fick med mej ganska mycket saker, högtalare till iphone , kläder, hårfärg och annat :)). Vi gick ut från affären halv 5. Var där inne 7 timmar -.- men nu är vi äntligen på väg hem.. Grymt trött. Skriver mer imorgon, då ska jag även träffa bästa sassa :)) Puss


Söndag 15 Juli 2012

 
Hej där!
Jävla piss väder de är ute idag..har regnat till och från hela dagen. Sov ända till halv 11 idag, skönt. Vid 2 ungefär kom mamma hem och då övningskörde jag till gålö. Vid 3 var de middag och fika hemma hos mormor för hon fyller år :). Sedan övningskörde jag med pappa hem, vill verkligen ha körkort nu, tänk vad skönt att kunna åka vart man vill. Menmen de är bara plugga. 
Inatt vid 03.00 drar jag från sthlm över dagen och kommer hem på kvällen/natten igen.
Nu ska jag fixa lite saker.
Puss
 

14 - En bild som är över ett år gammal.

 

Lördag 14 Juli 2012

Hellu! Är riktigt seg idag..vet ej varför! Menmen har inte gjort speciellt mycket idag. Nu på kvällen har jag varit hemma hos Sofie och druckit lite och kollat på tv och lyssnat på musik. Imorgon ska jag till landet för att fira mormor för hon fyller år. 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva , känner mej bara allmänt nere just nu och vill bara gråta!
God natt! <3

13 - Din profilbild på facebook.

jag & joel i årsta

22:09

Sitter just nu och väntar på tåget i centralen. Har varit och ätit china mat med Bella & Nette, myyys!!:)) när jag Kommer hem ska jag duscha sen ska jag fan sova.


12 - En bild på ditt husdjur

Mitt älskade hjärta! ♥ 

Fredag 13 Juli 2012

God morgon! Vaknade runt 8 idag. Igår var jag hemma hos Michelle med Jimmy,Tobbe,Becca & Pelle. Vi spelade kubb och drack och lyssnade på musik, trevlig kväll :) Ikväll ska vi kanske dra dit igen :). Synd bara att de är ända borta i sorunda , tar typ 1 timme hem :/. Idag på dagen ska jag klippa pappa och sen vet jag inte.
Men här kommer lite bilder från gårdagen :)
 

BEKÄNNELSER

  • Har alltid fötterna utanför täcket när jag ska sova
  • Hatar folk som bara slutar svara när man smsar med den personen...
  • Brukar elda bort håret på armarna med tändare
  • Hatar att vara ensam hemma på nätterna
  • Är verkligen en sms-människa, gillar inte att prata i telefon.(eller bara med dom jag känner)
  • Gillar inte att ha solbrillor
  • Trivs bättre med smink än utan,men ändå sminkar jag mej nästan aldrig haah

11 - En bild som är från när jag var liten.


Rött hår!!

Funderar på att färga håret såhär, :)


23:00

Cosmos
Ligger äntligen i sängen och är hur trött som helst, ska strax sova!
Idag efter jag och pappa hade handlat så gjorde vi en blomkruka som mormor ska få när hon fyller år :) Den var faktiskt riktigt bra :). Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket idag..käkade middag och de blev potatisgratäng och grillat kött och sallad. Tog halv 7 bussen från gålö hem och när jag kom hem gjorde jag inte så mycket. Träffade sedan moa & Sofie i vh station, vi har bara suttit och snacka och tagit de chill. 
sådär kul har dom i VH xD
 

10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.

Två saker jag inte skulle klara mej utan är min mobil & alkohol!
Mobilen har jag alltid med mej!

Onsdag 11 Juli 2012

Hellu!! Sitter just nu i bilen, har varit och handlat med pappa. Igår var jag hos adam med jimmy och vi spelade kort och drack :) haha hade 0.44 promille och var helt död hahha. Somna vid halv 3. Idag ska jag åka hem från landet :) nu kommer lite bilder :)


9 - Fem bilder från ett minne 2011.

Etypten, Taba Heights 
Rudan med härligt folk & god dricka :)
Studenten 2011 , glömmer aldrig! <3
Var jätte taggad på att raka sidecut så Tess gjorde de på mej sen ångra jag mej dirket efter typ, MINNE!
Gjorde min efterlängtade stjärna på armbågen!<3

Tisdag 10 Juli 2012

Hellu! Idag vaknade man vid halv 8 och kunde verkligen inte somna om..Gick upp och käka frukost sen har jag inte gjort så mycket! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli ett för då ska jag gå ner till centrum där Adam ska hämta mej,sen ska vi åka till landet :). 
Men stannar nog bara där till imorgon.
Skriver kanske mer senare.
Pusspusssss

20.34

Badade aldrig, fastnade hemma hos Jonas med pappa,Jonny & Milton. Sen käkade vi korv till middag hos Jonas sen var vi och fixade för flaggstången. Nu är jag hemma igen.. 
Imorgon kanske jag åker ut till landet igen och stannar där några dagar..jag får se..
<3

Måndag 9 Juli 2012

God dag! Idag är de riktigt fint väder helt klar blå himmel och sol :) pappa hämta mej hemma vid 10 och då åkte vi och handla och nu är vi på landet :) ska nog gå och bada snart, måste ju ta årets först dopp någon gång :) Hörs senare puss


19:58

 
Hellu! Åkte till Årsta Havsbad vid halv 2 där mamma och pappa & Milton hämtade mej med båten. När vi kom fram till landet gick jag, Milton & Kido ner till badbryggan för Milton skulle bada och helt plötsligt hoppade Kido i vattnet och rev Milton på ryggen så han började blöda :/. Kido är helt galen i vatten. 
Sen har jag inte gjort så mycket mer..har varit på dåligt humör hela dagen då jag är trött på att folk ljuger!!!
Men snart ska jag ut med Sofie så de ska bli kul :). 
Imorgon får jag se vad som händer, de ska vara fint väder iallafall :)
puss
 

BEKÄNNELSER

  • Har blivit väldigt bitter på senaste tiden
  • Alltid när jag åker bil sitter jag och räknar lyktstolpar hahaha
  • Hatar när man har bestämt något och ser fram emot det, sen blir det inte av. 
  • Sjunger nästan jämt när jag är hemma eller någon annanstans haha
  • Älskar piercingar & tatueringar, bara de inte är för mycket :)
  • Har blivit kräsen när de gäller mat
  • Saknar att vara i stallet
  • Klarar mig inte en dag utan musik. 
  • Pratar väldigt mycket

Söndag 8 Juli 2012

Hellu!! Inatt har jag sovit riktigt bra, skönt! :) Idag är de inte så fint väder ute och de är inte så varmt för engångs skull så de är skönt. Funderar på att åka till landet snart och fiska lite och äta middag där, men får se hur de blir med de!
Annars ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt.
<3

22:37

Gick aldrig ut, orkade inte. Så nu ligger jag i sängen och kollar på TV och dricker cider 😊skönt att bara vara hemma och ta de lugnt ibland 😊 imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. De beror ju på vädret också. ❤❤


Lördag 7 Juli 2012

Hellu!! Idag har de varit äckligt varmt ute. Kunde knappt somna igår för de var så jävla varmt i mitt rum.. Sitter just nu och lyssnar på musik och äter jordgubbar 😊 ikväll ska jag kanske träffa en kompis, men vi får se hur de blir med de. 😄 Äntligen kan jag blogga från luren igen, har inte kunnat göra de på jättelänge..! Ha de så bra pusspuss ❤


Fredag 6 Juli 2012

Hellu! Har sovit grymt dåligt dom senaste dagarna och har ingen aning om varför..och har jätte svårt att somna! Så jag är jätte trött på dagarna! Nu har jag precis ätit frukost och funderar på att hoppa in i duschen så kanske kan piggnar till lite :)

8 - Två saker jag längtar efter.

Två saker jag längtar efter..de är att åka på Kryssning och den andra saken är att sjunga karaoke :)

Tisdag 3 Juli 2012

Hallå där! Idag vaknade jag först vid halv 6 igen men lyckades somna om och vaknade vid 8.20 och då var de bara att gå upp och klä på sej. Tog 9.36 tåget till handen där jag mötte Bella. Vi drog till jobbet och jobbade på och efter jobbet åkte jag hem och duscha fort sedan åt snabbt och fixa mej helt enkelt. Sebbe hämtade mej runt 18 och då åkte vi och hämta Steffie i skogås sedan bar de av till Gubbängens IP för att kolla på Speedway och Bajen vann. Har precis gjort matlåda tills imorgon :)..
Men nu ska jag försöka sova. God natt!
<3

20:48

Hellu! Åkte ju till stallet med Jessica och vi gosade lite med Prins! Sedan skulle vi åka vidare mot Tungelsta för att hälsa på Flox men då dör moppejävlen och startade inte på 45minuter... Och när den väl startade åkte vi hem till henne sen vidare mot VH och när vi skulle åka därifrån startade inte moppen igen...då hade säkringen pajat..tur att de kom en snäll gubbe och hjälpte oss :). Sedan gick jag hem och gjorde matlåda eftersom jag ska jobba imorn, har faktiskt saknat att jobba,så tråkigt att bara vara hemma hela dagarna. Sen på kvällen har jag varit ute med Sofie & Bella. Snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag nog försöka sova så man är pigg tills imorgon! 
I helgen blir de kanske Brasserian igen :)
Men nu ska jag kolla klart på Lotta på Liseberg.
God natt puss

Måndag 2 Juli 2012

Hellu! Somnade rätt tidigt igår så imorse vaknade jag runt halv 6 och kunde inte somna om, så låg och spelade på mobilen till typ 8 då började jag tvätta lite. Sen har jag bara tagit de lugnt. Ska strax klä på mej och sedan åka med Jessica till stallet, mysigt :) 
 
Hoppas även att Bella klarar teorin idag, Lycka till vännen! <3
 
Nu måste jag äta frukost så jag är klar när Jessica kommer.
Kommer nog ta lite kort idag också :)

Pussss

7 - Något jag saknar.

Saknar Egypten grymt mycket...de var så skönt att komma bort från Sverige och från telefonen och datan! Jag trodde man skulle sakna mobilen och de grymt mycket men man tänkte inte ens på de. Man tänkte inte på någonting som hade med Sverige eller hemma att göra. De var som om man hade börjat ett nytt liv!
 
 

Söndag 1 Juli 2012

Hellu! Idag vaknade jag och hade jätte ont i huvudet och sov jätte dåligt inatt. Men hade en riktigt trevlig kväll igår med härligt sällskap! Dagen började med att jag mötte upp Bella i centrum och vi åkte hem till henne och bara tog de lugnt. Sedan drog vi hem till mej och jag hoppade in i duschen sen lagade vi middag, blev pommes & kött, gott :)! Sedan var de bara att föna & platta håret och sminka sej. Vi hämtade Emelie vid halv 7 tror jag klockan var. Sen så lyssnade jag,Bella & Emelie på musik hemma hos mej och så drack vi lite, Bella var duktig och drack cola :). Sedan mötte vi upp Ello i vh station och därifrån tog vi tåget till Handen. HAHA när vi hade gått av tåget och var på väg upp i andra rulltrappan smällde jag en ballong så de ekade som fan och efter ett tag kom de massa snutar och skit så vet inte om de trodde de var någon som sköt eller något hahahahaha. Sedan gick vi till Brasserian och drack & sjöng och umgicks :)
Tack alla för en rolig kväll :)
Juste när jag och Bella & Emelie var på väg till tåget så sprang vi över vägen och då kom snuten bakom och när dom såg att vi sprang över vägen åkte dom efter oss med blåljus haha