Tisdag 29 Januari 2013

Hellu, idag har jag jobbat som vanligt och ville verkligen inte gå upp imorse vad så trött, men det var bara att gå upp och åka till jobbet. På jobbet gick det bra förutom att äggen var skit smutsiga så det gick lite segt efter lunch...!
Efter jobbet fick jag skjuts av Micke hem och då käkade jag middag sen fixade jag lite lunchlåda till imorgon och kokade ägg. Sedan kom Stoffe och hämta mej och vi åkte till donken och handla latte sen drog vi till Jula och Coop Forum. Sen träffade vi Ella & Emelie en stund och nu har jag precis duschat och ska kolla på TV sen sova. 
 
Pusspuss

Måndag 28 Januari 2013

Idag är man ledig från jobbet, riktigt skönt! Trodde jag skulle få sova ut men vaknade vid halv 8 och kunde inte somna om. Så gick upp och gjorde en latte och käkade frukost, sen var jag ute på en promenad med Kido och nu ligger jag i sängen och lyckades somna en stund, det var skönt. Ska snart dra till Emma och lämna en väska sen får jag se vad som händer ikväll, kanske ska övningsköra om mamma eller pappa har tid. 
 
Pusspuss

lista!

har du snusat?- testat
har du fimpat en cigg på nån annan?- nej
har du legat i sängen bredvid en kille?- ja
har du blivit slagen allvarligt?- nej
tar du droger?- nej
har du pussat en tjej? - ja
hatar du någon? - ja!
älskar du någon? - älskar alla mina vänner!
har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
gillar du orange? - nej
har du nån sjukdom? - nej, inte vad jag vet
har du en gris? - nej
har du en plattång? - ja
har du en bror? - ja
har du sjukt bra humor? - haha alltid
är du brunett? - ja
gillar du att stå i duschen flera timmar? - nej
har du skilda föräldrar? - nej
har du gått på simskola? - nej
har du sagt bög till en kille? - ja
har du sagt fitta till en tjej? - ja
har du fuskat? - på?
har du en tv på ditt rum? - ja
har du lunar? - nej
har du MSN? - ja
har du en syster? - nej
har du bruna ögon? - nej blå/grön
gillar du att fota? - ibland
har du sett dig själv brinna? - nej?
hjälper du dina vänner? - klart!
gillar du tacos? - ja
tycker du att du är söt? - nej
har du spelat fotboll? - nej
har du ätit sniglar? - nej
äger du en locktång? - ja
gillar du att tugga tuggummi? - ja beroende typ


Söndag igen då!

Helgerna går alldeles för fort. Redan söndag idag.. I fredags efter jobbet käkade jag middag med Nette & Bella sedan mötte jag Stoffe vi centrum och vi drog hem till mej där jag duschade och fixade mej. Sedan blev det utgång, först till Brassan men det var inte så roligt där så vi provade det nya stället i Vh, Västerhaninge Restaurang & bar. Det var väl helt okej fast gillar Brassan mer.
Ska snart äta middag sen ska jag nog bara ta det lugnt.
Imorgon är jag ledig och då ska jag passa Kido, Så om någon vill ses och gå en promenad så messa :)
 
Pusspuss
 

Onsdag 23 Januari 2013

Har gått bra på jobbet idag, vi packade ägg och målade klart det sista på golvet och sen bytte vi glödlampor. Sedan blev det en promenad hem från jobbet då jag missade bussen och orkade inte vänta 1timme. Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt då jag är jättetrött. Men nu ska jag kolla om maten börjar bli klar.

Puss

BEKÄNNELSER

  • Det värsta jag vet är folk som ljuger
  • Jag måste börja dricka mindre
  • Får typ panik om min mobil dör och jag inte har någon laddare med mej eller om det inte finns någonstans att ladda den.
  • Måste ha mina fötter utanför täcket när jag sover
  • Är både morgon och kvälls människa
  • Jag snarkar tydligen 
  • Sminkar mej nästa aldrig, bara när jag ska typ ut på krogen eller så
  • Min stora skräck är tandläkaren.

Tisdag 22 Januari 2013

Hallå på er! Imorse när jag vakna ville jag bara somna om, var så trött. Men det var bara att gå upp och åka till jobbet, på jobbet målade jag och Bella golvet och fixade lite andra saker. Slutade vid 3 och då kom mamma och hämtade mej. När jag kom hem blev det 1timmes promenad med Kido och sen var det middag. Sen övningskörde jag till Maxi för vi skulle handla. Ska strax hoppa in i duschen sen ska jag nog sova.
Var ju ledig igår och då städade jag rummet och bara tog det lugnt. 
 
Puss

Bildbomb!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barcelona 17/1-20/1-2013

Äntligen ligger man i sin egna säng igen! Har saknat den! Tänkte skriva lite om resan.
 
Började med att jag åka till Bella & Nette på torsdag morgon och därifrån fick vi skjuts till Arlanda där vi checkade in och käkade lite lunch. Planet gick 13:45 och vi landade 17:10 i Barcelona. När vi gått av planet skulle vi hitta våra väskor, vi gick runt och leta som galningar men hittade aldrig bandet där dom skulle komma upp, men en annan tjej som åkte vårt plan hjälpte oss. Sedan var det bara att ta taxi till Barceloneta där våran lägenhet var, och vi trodde att själva kontoret också låg där..Men det gjorde det ju inte..så det var bara att ta taxi till kontoret och sen taxi tillbaka där han släppte oss längst ner på gatan och jag och Bella gick och gick och vi trodde aldrig vi skulle hitta tillbaka till lägenheten...Vi ville bara åka hem för vi trodde att vi hade gått vilse. Men till slut hittade vi och då fick vi inte upp dörren till lägenheten och då trodde vi att det var fel så vi testade på en annan dörr och där bodde det en kärring som började skrika när vi stoppade in nyckeln i hålet, hahah, Till slut fick vi upp dörren..och lägenheten var ju inte så fräsch det var sprickor i golvet och på väggarna och sängarna var inte sköna alls. Vi drog och handla mat och lite god dricka till kvällen. När vi vaknade på fredag morgon så käkade vi frukost sen gick vi längst stranden och fotade och kollade i lite affärer. Vi åkte även till staden La Rambla där det fanns lite mer butiker och det var en kille som jobbade i en affär där som var äcklig, han pussade och kramade oss och tog mej på tutten, usch! 
På lördagen gick vi tillbaka till La Rambla och kollade i affärer sedan tog vi det bara lugnt och Nette mådde inte så bra så hon låg och vila och jag och Bella spelade kort. Dom somnade rätt tidigt..jag låg och spelade harpan till halv 4 på morgonen och sen somnade jag väl runt 4 och klockan ringde 8 och då var det bara att gå upp och käka frukost och packa ner det sista. Vid 9 i morse tog vi taxi till kontoret men det var ju stängt så vi kunde ju inte checka ut så vi fick ringa cheferna och kolla vad vi skulle göra..och vi tog taxi tillbaka till lägenheten och la nycklarna på bordet och åkte till flygplatsen. Tur att vi hade en så gullig chafför som kom tillbaka till kontoret för att hämta oss :). Planet gick från Barcelona 13:20 och vi landet i Arlanda 16:45 och då kom Micke & Jessica och hämta oss. Träffade Stoffe & Sofie en stund på kvällen...
Imorgon är jag ledig så ska bara vara hemma och ta det lugnt..Eller ska passa Kido. 
Lägger nog in lite bilder imorgon!
Pusspuss

Snart åker vi!

Snart åker vi till Barcelona , 13.45 lyfter planet! Kommer ha mobilen med mej så kanske blir något inlägg iallafall :) Ska ta mycket bilder!
Pusspuss
 

Måndag 14 Januari 2013

Hellu! Dagarna går så jävla fort..! Helt sjukt!
Idag började jag jobba vid halv 10 och det gick bra tills vi skulle börja köra dom där jävla småäggen :P Dom krånglar alltid och det blir alltid äggkras. Men det gick väl bra till slut. Slutade vid 16.45 och då åkte jag och Nette bussen till Vh där Bella mötte upp oss. Drog sedan hem och käkade middag sen åkte jag och Stoffe till Jula och sen till Vh och träffade Sofie sedan till Handen och träffa Ella.
Har precis packat klart, och hoppas jag inte glömt något!
 
men nu ska jag försöka sova, god natt!
<3

Några frågor!

1: Hur gammal är du? 20
2: Vad har du gjort idag? Varit med Victor och sen på kvällen var jag med Stoffe & Ella
3: Vilken film såg du senast? The lucky one
4: Vem ringde du senast? Stoffe
5: Är du rädd för blod? Nej?
6: När vaknade du idag? 8.20
7: Vilken är din favorit årstid? Sommar
8: Vad är du på för humör just nu? trött & grinig
9: Snarkar du? haha ibland
10: Hur går du helst klädd? mjukisbyxor och en stor tröja
11: Vilken stjärntecken är du född i? jungfru
12: Vad har du på dig just nu? t-shirt och trosor
13: Vad köpte du senast? kaffelatte
14: Är du morgon - eller kvällsmänniska? bådeoch
15: Har du blivit sydd någongång? ja 2 gånger
16: Vad åt du till frukost? en apelsin
17: Vart lägger du din mobil när du sover? brevid mej i sängen
18: Vad var det sista du åt? en apelsin
19: Är du blyg? ja ibland...
20: Har du någon gång uppträtt inför massa människor? japp
21: Hur många grader är det ute? -10
22: Vad sjöng du senast? Ditt jävla luder
23: Vem kramade du senast? Stoffe
24: Har du åkt snowboard? japp :)
25: Har du svimmat någongång? nej
26: Hur gammal är den äldsta du kysst? 30år
27: Bada eller duscha? bada!!
28: När och varför var du på sjukhus senast? Och varför? Var där med en kompis för hon hade skadat sej!
29: Har du några tatueringar? ja 6st, ska göra en till snart
30: Har du några piercingar? ja, 2 i tungan och en i läppen ( har även haft en annan i läppen och en i bröstvårtan)
31: Har du gråtit idag? japp
32: Vem vet mest om dig? Victor tror ja..


.

  
 
vet inte riktigt hur jag ska göra?
 
 

Söndag 13 Januari 2013

Helgerna går alldeles för fort..redan söndag! Imorgon är det måndag igen och jobb men blir en kort jobbvecka eftersom vi åker på torsdag, 13:45 lyfter planet! Ska bli så skönt att komma bort från Sverige! 
Har inte gjort speciellt mycket i helgen.. igår jobbade jag med Nette och vi hade en rätt kort dag så det var skönt..efter jobbet var det bara att åka hem och fixa sej , sedan käkade jag middag med Stoffe sedan träffade jag Victor och sen träffade jag lite andra polare på kvällen.
Idag har jag varit hos Victor hela dagen, vi har kollat på film och bara pratat typ. Kom precis hem och ska snart äta tacos sen träffa Stoffe tror ja.
Pusspuss
 
Om 4 dagar är vi här! :)

Fredag igen!

Den här veckan har gått riktigt fort, det har bara varit jag och nette på jobbet pga att bella skadad sej! Men det har gått bra ändå. I måndags kom ju dom nya hönsen och Stoffe kom även hem så var med han på kvällen. Sen har jag bara jobbat varje dag och sen typ varit med Stoffe på kvällarna. Idag är det ju fredag och ska inte ut på krogen för första gången på länge. Ska hem till Niklas med Natta för det har hänt en olycka så ska dit och hälsa på. Imorgon ska jag jobba med Nette sen på kvällen kanske jag ska träffa Victor :). Hoppas bussen kommer snart fryser ihjäl.

Puss


Söndag 6 Januari 2013

Imorse när jag vakna mådde jag inte bra... Hade värsta migränen och orkade inte ens gå upp ur sängen. Så låg kvar en stund för att se om huvudvärken skulle gå över lite. Sedan mådde jag så illa så jag spydde. Käkade sedan lite frukost sen började jag gå till tåget och då mådde jag rätt okej sedan var det bara att spy igen -.- men fick en tablett av Sofie som hjälpte ett tag iallafall. Nu e jag påväg hem från bandyn och ikväll blir det bara att ta det lugnt! Imorgon är det jobb som gäller och då kommer dom nya hönsen.


Puss


Lördag / Utgång

Håller på och fixat mig just nu för ikväll blir det att gå ut igen! Hade en riktigt trevlig kväll igår!
Idag har jag varit i handen och handlat lite. Och imorgon blir det bandy med Sofie & Steffie, länge sen nu! Så hoppas verkligen vi går imorgon!
Men nu måste jag skynda mej!
puss
 
 

BEKÄNNELSER

  • Kommer alltid på bekännelser när jag är påväg någonstans sen när jag kommer hem glömmer jag alltid bort dom -.-
  • Har typ festat varenda helg sen jag fyllde 20
  • Är riktigt rädd för döden
  • Hatar folk som sviker
  • Är trött på vintern, vill ha sommar nu!
  • Reser om 12 dagar.

Utgång!

 
Hellu! Idag har jag jobbat sen åkte jag,Bella & Nette till handen, dom skulle växla pengar och sen kollade vi bara runt och käkade middag. Har precis fixat klart mej och är nu redo för en utgång med vännerna!
Vi ska fira Steffie som fyller 20år idag, Grattis! <3
Men nu måste jag skynda mej till bussen, puss<3
 

1 Januari 2013

 
Hade en riktigt trevlig kväll igår, var ju hemma hos Sofie där vi körde Ölspelet och lyssnade på musik och vid 12slaget gick vi ut och tittade på raketerna. Var rätt full igår, var länge sen jag var full, så jag hade det riktigt roligt, haha. Imorse när jag vaknade mådde bra, skönt att vakna och inte vara bakis. 
Idag blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt eftersom man jobbar imorgon. Hoppas 2013 blir ett riktigt bra år! 
 
Puss