Nu tar jag helg!

Redan torsdag och nu tar jag helg, vi fick ledigt från jobbet imorgon, skönt! Imorgon blir det utgång, taggad som fan! Idag har jag jobbat och det har gått bra och tiden bara rusa iväg. Nu håller jag på och städar lite och ska snart kolla på TV sen sova. Imorgon kan jag sova ut , för är inte hundvakt då Jimmy också är ledig. 
 
skriver mer imorgon
Puss

Tisdag 26 Februari 2013

Har precis lagt mej i sängen och ligger just nu och kollar på House, tänkte faktiskt sova snart för jag är rätt trött. Var ute med Kido för ett tag sen och då fick han träffa en liten vovve. Idag efter jobbet var jag i handen och köpte ett par leggings, sen träffade jag Steffie sen drog jag hem och käka.
 
God natt!
Mina nya leggings :)

Inte min dag!

Idag har det verkligen inte varit min dag, skar mej i fingret när jag gjorde sallad och det slutade fan aldrig blöda. Sen har jag typ tappat allting jag gjort och allt möjligt, kaos! Har precis kommit hem, har varit och handlat en lampa med pappa och nu sitter jag i våran nya sköna soffa och kollar på tv. Väntar på att klockan ska bli 9 för då börjar Johan Falk. Idag har jag träffat Victor en stund på dagen, vi gjorde inte så mycket gick en promenad och snacka. 
Imorgon är det jobb som gäller med Bella. På fredag är det utgång för att fira Nette som fyllt 20år.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen!
 

Lördag 23 Februari 2013

Usch vad trött jag är, helt sjukt! Bara sovit 3timmar inatt så ikväll kommer man nog somna tidigt. Igår efter jobbet åkte jag hem direkt och fixade mej sedan vidare till Alexandra med Steffie där vi kollade på Hockey och förade lite, trevligt! Sedan vidare till Brassan för dricka & karaoke! Hade en riktigt trevlig kväll på Brassan som varenda helg :). 
Ikväll ska jag åkte hem till min faster för att fira henne eftersom hon fyller år på måndag. Så ikväll blir det lugnt!
 
Puss

New In

Har precis kommit hem från ica maxi. Varit och handlat lite med mamma & pappa ska snart hoppa in i duschen sen ska jag göra fruktsallad, mums! Idag har jag jobbat och imorgon är det jobb igen sen är det äntligen helg!! Som jag längtat!!

Undra vad man ska hitta på imorgon, brassan kanske :)


Onsdag 20 Februari 2013

Onsdag idag då, halva veckan har redan gått, snart är det äntligen helg igen, så skönt! Imorse ringde klockan 6.30 och då var det bara att gå upp för att gå ut med Kido sedan åkte jag till jobbet vid kvart i 9. Efter jobbet åkte jag,bella & nette till Haninge C där jag köpte plastskydd till min mobil som blivit lagad idag :). Efter det så övningskörde jag och nu har jag precis duschat och tänkte sova, är så trött.
Pusspuss

Tisdag 19 Februari 2013

Hellu! Idag fyller Nette 20år , så Grattis till henne! <3
Blev upphämtad av Micke i Vh idag runt halv 10 och då fick jag skjuts till jobbet, och på jobbet har det gott bra, har inte krånglat så mycket idag. Efter jobbet blev det middag på Kina i västerhaninge med Bella & Nette. 
Är så trött hela tiden förstår inte varför...
Har inte så mycket att skriva.. så vi hörs kanske senare
pussss

Lördag 16 Februari 2013

Hellu, ligger fortfarande kvar i sängen..när jag vaknade vid halv 11 hade jag så jävla ont i huvudet så jag mådde illa så kom inte upp i sängen så tog ipren sen hoppade jag in i duschen sen la jag mej i sängen. Ska gå upp snart och platta håret och fixa till mej lite. Igår jobbade jag från 10-15 sen åkte jag hem och fixa mej för jag,pappa,jimmy & jimmys 2 kompisar skulle åka och kolla på isracing men det blev inställt så pappa släppte av mej i handen där jag mötte Steffie och vi drog till Brassan och drack gott och sjöng karaoke! Man kan aldrig tröttna på att sjunga karaoke. Kom hem vid halv 3 och då kändes det som om hela sängen snurrade haha. 
 
Pusspusss

Måndag 11 Februari 2013

Igår kväll somnade jag riktigt tidigt då jag var jättetrött. Vaknade vid 9 och då låg jag bara kvar i sängen och kollade på tv sen käkade jag lite frulle. När mamma kom hem så åkte vi till haninge centrum, fick med mej 2linnen hem. Snart ska vi käkade middag , vet inte vad som händer ikväll men imorgon är det jobb som gäller!
Puss

Söndag 10 Februari 2013

Hellu! Då var det söndag igen då. Har varken haft lust eller ork att blogga något , har inte gjort något speciellt sen förra söndagen heller så. Har bara jobbat och på kvällarna har jag tagit det lugnt. I onsdags kväll var jag på bandy med Sofie och i fredags kväll var jag på bio i Heron City med några. Igår så var jag på Brassan med Steffie, Linda & Stoffe och det var aas najs! Märks att man inte ätit så mycket på 1 och en halv vecka för jag vart skit full och jag brukar aldrig bli det annars. Men kul hade jag med god dricka & karaoke och bra sällskap :). När vi skulle hem så missade vi tåget så vi väntade med Steffie på att hennes buss skulle komma och då var det någon random kille där som tyckte jag var otrevlig så han ville typ smälla till mej men jag själv tyckte inte jag var otrevlig haha. menmen. 
Imorse när jag vakna var jag pigg och mådde aas bra så jag har varit på landet och skottat snö och nu är jag hemma igen och tänkte sova en stund är rätt trött nu. 
Imorgon är jag ledig så då kan jag sova ut :)
Pusspussss

Söndag 3 Februari 2013

Helgerna går alldeles för fort..redan söndag idag. Idag har jag inte gjort särskilt mycket, bara tagit det lugnt. Har precis ätit lite och ska strax åka och tatuera mej :). 
Skulle dragit ut igår men det blev inte så, så fick bli en hemmakväll med film och äta morötter :). Nu måste jag skynda mej för vi ska till Maxi.
Puss

Lördag 2 Februari 2013

Hellu! Ligger fortfarande kvar i sängen men ska strax gå upp och fixa mej för att sedan åka till City Gross med Sofie & Charlie sen ska vi till Lek Vegas. Igår jobbade jag och efter jobbet åkte jag med Bella och dom till City Gross för dom skulle panta och handla mat sedan var det bara åka hem och fixa sej för att sedan möta upp Stoffe och dra till Ribbypuben. Kom hem runt 1.15 och somnade på en gång. 
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men kommer väl på något sen :)
Puss