BEKÄNNELSER

  • Är rädd för att gå igenom glasspärrar vid tåget, för engång när jag gick igenom stängdes den haha.
  • Ska försöka att dricka mindre.
  • Älskar att vakna upp mitt i natten och veta att man kan sova några timmar till
  • Vill ha en franskbulldog
  • Måste verkligen klippa mej
  • Tycker det är skönare att åka buss än tåg

Onsdag 31 Oktober 2012

Sitter just nu på Paus och dricker en latte :) idag på jobbet gick det väl bra men efter vi kört ett tag märkte vi att skrivaren inte funkade så det var bara packa upp allt vi gjort och börja om -.-.
Puss


21:40

När jag kom hem från jobbet käkade jag middag, potatis och torskfilé och filsås, muums! Vid 7 ungefär kom Johan och hämtade mej och vi åkte till Årsta Havsbad och gick runt lite där, sen satt vi bara och snacka! Nu har jag precis duschat och tänkte faktiskt försöka sova snart för imorgon ska jag jobba igen :). 
Pusssss

Tisdag 30 Oktober 2012

Sitter på bussen på väg hem från jobbet nu, det har gått bra på jobbet idag men har riktigt ont i huvudet och har känt mej nere :( men nu ska jag iallafall hem och äta middag!<3


Tisdag 30 Oktober 2012

Sitter på bussen på väg hem från jobbet nu, det har gått bra på jobbet idag men har riktigt ont i huvudet och har känt mej nere :( men nu ska jag iallafall hem och äta middag!<3


Kallt!

Usch vad det blåser ute, plus att det regnar och är skit kallt! 
Har precis ätit middag och ska kanske dra ut med Sebbe snart :) Ska få han att åka till Sassa, haha :) Imorgon är det jobb som gäller med Bella & Nette. 
Idag har jag bara legat hemma i sängen hela dagen och sovit , men är fortfarande lika trött.. -.-

Måndag 29 Oktober 2012

Hellu! Är grymt trött , ligger i sängen nu och lyssnar på musik och läser lite bloggar. Vi åkte ju som sagt till Jocke igår i Östberga, vi kollade på Beck och typ snackade. Sen skulle dom sova så jag skulle ta bussen men jag hittar ju fan inte där så det tog en stund tills jag hittade till bussen,men hem kom jag till slut! :)
Ikväll ska jag eventuellt ut med Sassa :)
<3

Sitter i bilen!

Sitter just nu i bilen med sebbe och jocke på väg hem till jocke. Vad vi ska göra där vet jag inte ^^ och sassa är elak och dissar mej :(
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ska nog träffa sassa :))


Söndag 28 Oktober 2012

Idag vaknade jag och kollade på min klocka jag har på byrån och på den stod det 10.45 och på mobilen stod det 9.45 och jag fattade inte vad som hade hänt, trodde jag hade ställt omm klockan på mobilen i sömnen men sen kom jag på att man skulle ställa om klockan idag och det hade den gjort av sej själv på mobilen...haha!
Har precis varit och hämtat min väska hos Sofie. 
<3

Dagens!

Dagens humör: trött men ändå glad :)
Dagens borde: städa rummet..
Dagens planer: bara ta det lugnt
Dagens beroende: sängen^^
Dagens längtan: tills jag ska sova :)
Dagens klädsel: mjukis och adidas tröja :)
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: bulle
Dagens godis: cider 
 


22:20

trött..ja det är bara förnamnet! Har inte varit så här trött på länge. Det är hårt att festa ;). Så jag bestämde mej för att ta det lugnt ikväll då jag också har värsta mensvärken... -.- Var på Ribbypuben tidigare idag och tog några cider och det fick räcka för idag :). Nu ligger jag iallafall i sängen och funderar på att hoppa in i duschen sen sätta på någon film och bara ta det lugnt! 
Pusspuss

Lördag 27 Oktober 2012

Hellu! Hade en riktigt bra kväll igår, den började med att Sassa kom hit och då fixade jag mej lite och drack lite. Sedan bar det av hem till Sofie där vi drack och käkade tacos! På kvällen var vi på Brassan och hade det riktigt najs! Sebastian hämtade oss och då åkte vi till Vega Baren och handla lite mat sen fick jag skjuts av Sebbe hem :)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer ska nog hem till Sofie senare om jag orkar..är fett trött
Puss

Fredag 26 Oktober 2012

Igår var jag,Bella, Nette & Micke i Heron City och kollade på Ted, den var riktigt bra och jag höll på börja gråta i slutet hahaha. När bion var slut och vi kom ut såg vi att det snöa och det började bara snöa mer och mer...!
När jag kom hem gick jag och la mej på en gång.
Ikväll är det utgång med dom bästa!
<3

Onsdag 24 Oktober 2012

Ligger i sängen och kollar på Ink master sverige, en som tatuerat mej är med där :).
Idag började jag jobba vid 8 för att hinna hem och duscha och sånt efter , för det var ju bandy ikväll! Men hade bara skinnjacka så det var lite kallt så vi drog lite tidigare så vi hann handla kaffelatte :).
Snart är det fredag igen..som jag längtar! Hoppas det är lite folk som vill haka på ut :).
Men nu ska jag sova imorgon är sista jobbdagen för den här veckan :).
Pusspuss

Tisdag 23 Oktober 2012

Idag har det varit riktigt skönt väder på dagen, sol för engångs skull! Har bara regnat senaste dagarna och imorgon ska det typ regna igen..! Idag har jag jobbat och det gick väl bra men väldigt seg då både jag och Bella är förkylda och Nette ligger hemma och är sjuk och det går lite segt när det saknar en. Men vi slutade runt 4 och då kom Micke och hämtade oss och sen lagade jag middag sen träffade jag mina underbara vänner :). Imorgon är det Bandy, äntligen!
På fredag är det middag hemma hos Sofie med henne och Sassa sedan är det utgång! :)))
 
Nu ska jag kolla på TV sen sova, upp tidigt imorgon! :(
 
<3

Söndag 21 Oktober 2012

Hellu! Ligger just nu i sängen och är helt död...är dunder förkyld! 
Men i fredags var jag på Brassan som vanligt med härligt folk! Vi hade det roligt och Steffie & Sassa var ju grymt taggade haha. 
Igår när jag vaknade var jag så jävla trött och ville bara sova... men vid 4 drog jag,Jimmy & Stoffe till Ribbypuben och käkade och drack lite. Sen cyklade jag hem och hämta dricka sen hem till Sofie där vi snackade och käkade godis och drack :).
 
Juste på onsdag börjar Bandyn också,naajs! :)
Och på torsdag är det löning så blir nog utgång i helgen!
 
Ska försöka tvinga med Pappa till affären nu, vill köpa frukt och göra fruktsallad! :))
 
 

Tisdag 9 Oktober 2012

Sitter just nu med en plastpåse å huvudet för jag håller på och färgar håret, har gjort de själv så hoppas de blir bra!
Har varit och handlat på dagen och ikväll ska jag och mamma till hundgården i handen för Kido ska få leka med en annan hund :)!
Imorgon ska jag jobba igen och på fredag är de krogen, fett taggad!
<3

Söndag 7 Oktober 2012

Hellu! Nu var de riktigt länge sen jag skrev. Men jag har väl inte gjort speciellt mycket sen sist. Jag har fyllt år och det var en riktigt lyckad kväll förutom att jag ramlade och stukade foten...lite för mycket alkohol^^^.
Men annars har jag väl jobbat,festat och varit med kompisar.
Igår kväll var jag hemma hos Sofie med Stoffe och drack lite. Nästa fredag är de krogen som gäller för då fyller Stoffe 18år, liten pojke! :).
Har även gjort en ny tatuering, och är riktigt nöjd med den! :).
Pussss